Befutott a Garmin Venu ® 2!

2021.05.24.
Garmin Venu ® 2

A Garmin Ltd. 2021. április 22-én bemutatta a Venu ® 2 és Venu ® 2S okosórákat, melyek hozzásegítenek egy jobb és egészségesebb élethez. Az új fitnesz életkor és az alvási pontszám az egész napos méréshez tartozik, amely így pontosabb betekintést tesz lehetővé a felhasználó általános állapotába. Erre további lehetőséget kínál a több mint 25 elérhető sportág, amik életre kelnek a kiváló láthatóságú AMOLED kijelzőn. (X)

 “A Venu ® 2 család központi gondolata, hogy ha egészségesen élsz, akkor jobban élsz.” – mondta el Dan Bartel, a Garmin globális értékesítési vezetője. A Venu ® 2 sorozat erre épül: izgalmas új funkciókkal segít megérteni a test folyamatait, valamint fitnesz- és wellness eszközeivel segíti az egészéges mindennapokat.

A Venu ® 2 család újdonságai:

 • Két méret, valamint több különféle szín és stílus
 • Alvás pontszám és elemzések a Firstbeat AnaliticsTM segítségével
 • Fitnesz életkor becslés a valódi életkor, az aktivitás, a nyugalmi pulzus és a testzsírszázalék alapján (Garmin IndexTM okosmérleg felhasználók számára)
 • Egészségügyi pillanatkép és napló a legfontosabb egészségügyi adatok nyomon követéséhez
 • Edzésprofilok nagy intenzitású intervallum-edzésekhez (HIIT), beltéri falmászáshoz, boulderhez és túrázáshoz
 • HIIT edzések animációval segített levezetése
 • Erősítő edzések továbbfejlesztett kezelése izomzat-térkép megjelenítéssel és bővített gyakorlatlistával
 • Hosszú akkumulátor üzemidő és gyors tölthetőség. (Venu 2: akár 11, Venu 2S: akár 10 nap okosóra módban.)
 • Egész napos állapotfigyelés

venu2

A Venu 2/2S segít alaposabban megismerni testedet, köszönhetőan a 24/7-es állapotfigyelésnek, ami magában foglalja a pulzust (beállítható riasztásokkal), fitnesz-életkort, továbbfejlesztett alvásfigyelést és alvási pontszámot, légzésfigyelést, véroxigénszint-mérést, egész napos stresszmérést, a hidratáltság és a menstruációs ciklus követését. A Body BatteryTM megmutatja tested “töltöttségét”, ami segíti az edzések és pihenők tudatosabb tervezését. Az egészégügyi állapot pillanatkép egy 2 perces méréssel rögzíti a legfontosabb adatokat, amikből statisztika készíthető, ez pedig megosztható az orvossal vagy egészégügyi szolgáltatóval.

Továbbfejlesztett alváskövetés és alvási pontszám

Ha eljött a pihenés ideje, a Venu 2/2S nyomon követi a könnyű- ill. mélyalvást és a REM fázist, az alvás közbeni mozgást, pulzust és véroxigénszintet. A Firstbeat Analytics által biztosított alvási pontszám az alvás minősége és mennyisége alapján kerül meghatározásra. Ezek az információk megtekinthetők az órán és a Garmin ConnectTM-en is.
A Venu 2/2S strukturált légzőgyakorlatokkal is segíti a lazítást és a pihenést.

Sport és biztonság

A Venu 2/2S otthon, edzőteremben, vagy a szabadban is megkönnyíti az edzést és annak követését, segít aktívnak maradni. Új tevékenységi profilok érhetők el a magas intenzitású intervallum (HIIT) edzésekhez – mint pl. az AMRAP, EMOM, Tabata, vagy saját intervallum edzések –, beltéri falmászáshoz, boulderezéshez és mászáshoz. A Venu 2/2S több mint 25 beépített bel- és kültéri GPS-es tevékenységtípust ismer: gyaloglás, futás, kerékpározás, medencés úszás, golf, pilates, jóga. Az új erősítő edzés profilban az edzések súly- és gyakorlat-beállításai a készüléken is elérhetők, grafika mutatja a dolgoztatott izomcsoportokat.

A biztonsági és követési funkcióknak köszönhetően nyugodtabb edzést biztosítanak az automatikus balesetészleléssel (kültéri gyaloglás, futás vagy kerékpározás alkalmával), de manuálisan is küldhető riasztás a beállított vészhelyzeti kapcsolatnak. A LiveTrack segítségével a barátok és a család követhetik a kültéri aktivitást.

Edzés – bármikor

A Venu 2/2S segít megújítani, korszerűbbé tenni az edzési szokásokat az előre telepített gyakorlatsorokkal, a Garmin Connectről letölthető edzésekkel, vagy akár saját edzésekkel a több mint 1400 gyakorlatot felhasználva. A több mint 75 előre összeállított edzés – kardió, jóga, HIIT és pilates – végrehajtását a Connecten és az órán is animáció mutatja be.

Ha 5km-re vagy hosszabb távú futásra készül, a Venu 2/2S a GarminCoach ingyenesen elérhető edzésterveivel segít.

venu2_feher

Okosfunkciók a mindennapokra

Élvezze az egész napos kapcsolatot és kényelmet a különféle okos szolgáltatásokkal: beépített zenelejátszó (akár 650 dal tárolása az órán, Spotify®, Amazon Music és Deezer lejátszási listák), GarminPayTM érintésmentes fizetés, AndroidTM vagy iOS telefonról érkező intelligens értesítések (AndroidTM esetén az üzenetekre válaszolhat is), naptár emlékeztetők, bejövő hívások jelzése, és egyebek.

A Venu 2/2S személyre szabható alkalmazások, óraszámlapok és egyéb tartalmak letöltésével a Connect IQTM Store-ból.

Más okosóráktól eltérően a Venu 2/2S Android és Apple® okostelefonokkal is használható.

Egész napos viseletre tervezve

 • A Venu 2 modellek két méretben érhetők el (Venu 2: 45mm átmérő 22mm széles szíjjal, Venu 2S: 40mm átmérő 18mm-es szíjjal).
 • Rozsdamentes acél keret és strapabíró, gyors kioldású szilikon szíj
 • Ellenálló Corning® Gorilla® Glass 3 érintőképernyő AMOLED kijelzővel, választható folyamatosan bekapcsolt üzemmóddal
 • Megnövelt akkumulátor élettartam (Venu 2: akár 11 nap okosóraként, akár 8 óra GPS+zenelejátszó módban; Venu 2S: akár 10 nap okosóraként, akár 7 óra GPS+zenelejátszó módban)
 • Az akkumulátor gyors töltésével 10 perc alatt 1 nap okosóra-üzemmód vagy 1 órás GPS-es használat nyerhető
 • Az üzemidő az új akkumulátorkímélő üzemmóddal növelhető.

A Venu 2/2S ajánlott fogyasztói ára 149.900.-Ft, elérhető a garmin.hu oldalon.

A Garmin által rengeteg tapasztalattal a háttérben tervezett eszközök forradalmasították a wellness-ipart. A viselhető, egészséget nyomon követő készülékek minden életkorban segítenek egy aktívabb, egészségesebb életet élni. Minden nap lehetőséget ad a fejlődésre, az előző napi teljesítmény meghaladására.

További információ:

Web: https://www.garmin.hu/

Facebook: https://www.facebook.com/garminhu

Instagram: https://www.instagram.com/garmin_hu/

YouTube: https://www.youtube.com/c/garminmagyarorszag

További cikkek

A sportot is túlzásba lehet vinni. Ki a fitneszfüggő? 2022.03.01
Az egészséges életmód egyre több követőt talál, egyre nagyobb divat odafigyelni az egészségünkre. De bármilyen furcsán hangzik is, bizony a mozgásteli, tiszta étkezés központú élet is átcsaphat károsba, ha nem figyelünk oda az egyensúlyra, és hagyjuk, hogy mindennapjainkat a fent említett tényezők határozzák meg, egy fitneszfüggő a sportot is túlzásba tudja vinni
MEGÚJUL A 2 NAPOS FITPARADE® GYM SPORTS FESTIVAL! 2021.10.13
2021. évben negyedik alkalommal megrendezett IFBB Pro Qualifier mellett már a második NPC Regional is a Fitparádé részévé válik.
ZOKNI VAGY? DE MILYEN? - OKOSRUHÁZAT A SPORTBAN 2021.06.10
Hétköznapi életünkbe már rég belopták magukat az „okos” jelzővel ellátott termékek, elég, ha okostelefonunkat kézbe vesszük és okosóránkat csuklónkra csatoljuk. A szabadidősport is „okosodik”. Az okosruházat a következő szint.

Ajánló

Leszoknál a dohányzásról? Sportolj! 2022.05.22
A dohányzásról való leszokás a leggyakoribb, egyúttal leghamarabb kudarcba fulladó fogadalmak egyike. A cigi végleges letételéhez ugyanis rendkívül erős ...
HEGYI TEREPEN - EMELKEDŐN FUTÁS 2022.05.18
Emelkedőn futni nem csak azért érdemes, mert legközelebb jobban meg majd az emelkedőn futás: megfelelő felkészülés és technika mellett gyorsabb és erősebb leszel. Az ...
Megy már a fecske? 2022.05.17
A fecske alapvetően egy szertornában előforduló elem, méghozzá az egyik legmagasabb szintű, legnehezebben kivitelezhető erőgyakorlat. Azon belül is a gyűrűn hajtják ...
Suhajda Szilárd a 8516 méteres Lhoce csúcsán! 2022.05.16
2022. május 14-én, Suhajda Szilárd sikeres csúcstámadása során elérte a Föld negyedik legmagasabb pontját, a Lhoce 8516 méteres csúcsát!
Klasszikus erőelem: mellső függőmérleg 2022.05.15
A mellső függőmérleg komoly erőnlétet igénylő, haladó szintű gyakorlat. Hétköznapi megfogalmazásban, az erőelem során a testünket vízszintesen tartjuk, felfelé ...

Blog

PARTI ANDRÁS BLOGJA 6.
PARTI ANDRÁS BLOGJA 5.
Villám Lilla strandröplabda játékos blogja 2
Szombathelyi Szandra strandröplabda játékos blogja 2.