betöltés folyamatban...

PARTI ANDRÁS BLOGJA 6.

2021.05.24.
Parti András

Sziasztok! Ismét nem ma jelentkeztem utoljára, tudom nem ezt ígértem, de amióta itthon vagyok, kevesebb szabadidőből gazdálkodom, illetve hát sok minden történt az elmúlt időszakban. Most ezt próbálom majd röviden összefoglalni nektek.

Ott hagytam abba legutóbb, hogy Törökországban fogok versenyezni… Ez a „túra” nem mondanám, hogy úgy sült el, ahogy terveztem. Volt technikai problémám, „rossz lábam”, a harmadik verseny pedig mondjuk úgy, hogy rendben volt, szereztem pár világranglista pontot.

Majd hazatérve elég erőtlen voltam kb. 1,5 hétig, amire csak a nagy időjárás béli különbséget találtam mint magyarázat, de idővel kezdtek megint jobban menni az edzések.

Április 18-án volt a következő versenyem, ami egy HC kategóriás megmérettetés volt Ausztriában. Ez is olyan közepesen sikerült, kicsit még érzem, hogy vissza kell rázódnom a mezőnybe, hiszen nekem majd 2 év maradt ki a „nagy versenyekből” a covid, meg egyéb problémák miatt.

Ezt követően megint egy hét mélyrepülés jött… Semmi konkrét bajom nem volt most se, csak olyan erőtlen voltam 1-2 napig, hogy az ágyból alig tudtam kikelni. Ezúttal már el is mentem a Sport Kórházba, egy kisebb kivizsgálásra. A vérképemben ugyan volt néhány eltérés, de az orvosok szerint semmi nem indokolta ezt a fajta erőtlenséget, szóval ráfogom ismét az időjárásra. 😀

A múlt hétvégén már megvolt az első világkupánk is a németországi Albstadtban, ami ahhoz képest jól sikerült, hogy két hete még azon agyaltam, el fogok e tudni utazni ide, annyira gyenge voltam. A szokásos gyenge rajtom után, még a láncom is leesett, szóval a 104. helyről kellett „újraindítanom” a versenyt… 78. lettem a végén, ami nem hangzik jól, de nagyon sűrű most a mezőny, mindenki ki van éhezve a versenyzésre, meg hát még nekem is fel kell vennem a VK-k ritmusát! Szóval biztos vagyok benne, hogy lesz ez még jobb!

Mindez alatt a háttérben is zajlott a munka, méghozzá kávé fronton! Kijöttem a CoffeeB égisze alatt egy saját márkás kávéval, amire nagyon büszke vagyok, hiszen ez egy szerelem projekt! Imádom a jó kávét, nagyon érdekel a kávékultúra, így ez egy régi nagy álmom megvalósulása! Berta István pörkölő mesterrel együttműködésben született meg a KoffeinParti!

A #kissthepeak verzió, az első kiadás. Ebbe a csomagba egy Columbia Dream kávé keverék került, ami perui, kolumbiai és brazil kávészemekből áll össze, mindez közepes pörköléssel és persze 100% arabika! De lesz még további négy kiadás a közeljövőben, más és más országokból érkező kávékból és azok között, akik összegyűjtik mind az öt verziót, ajándékokat sorsolunk majd ki. 😉