Hív a Balaton!

2022.05.01.
Balaton Trophy

A fiatal tehetségek részvételével zajló labdarúgótornák nagy hagyományokkal rendelkeznek, de csak kevésnek adhat otthont egy olyan színes helyszín, mint Siófok. Idén több éves kihagyás után 2022. június 4-5-én, a pünkösdi hosszú hétvégén újra elindul a Balaton Trophy nemzetközi korosztályos labdarúgó bajnokság.

Az elmúlt években több, mint 2000 játékos érkezett tizenkét országból, több tengerentúli csapat is részt vett a siófoki tornán. Kisgyerekként, fiatalként sok amatőr vagy később profi karriert befutott labdarúgó számára életreszóló élményt jelentett, ha nagyobb szabású, sokcsapatos ifjúsági tornán tudott szerepelni – ezek közül is kiemelkedik a nyári időszak, hiszen ilyenkor felszabadultan mehet a játék, nem kell a tanulással törődni, a szabadidő gondtalan pihenéssel és a focival telik. Ezt az érzést a Balaton-parton eltöltött idő tudja még emlékezetesebbé
tenni. A Balaton Trophy tornáról egyik játékos sem megy haza üres kézzel, hiszen a nyertes csapatok és a kiemelkedő játékosok helyezéseiért nyert kupák és érmek mellett minden részvevő emlékérmet kap.

HÍV A PÁLYA!

Siófokon két helyszínen, összesen 15 pályán, hat korosztály (U9, U10, U11, U12, U13, U15) mérheti össze tudását a két nap alatt,

HíV A BALATON!

Az Around the Sport Sportügynökség 2022-es első eseménye, Európa legnagyobb téli labdarúgótornája, a Wrocław Winter Cup volt. Közeledik a Balaton Trophy, amit első alkalommal rendez meg magyar partnere, a the path sports management és a Duna Events segítségével.

„Magyarország a gyönyörű tájak, a gazdag történelem és a csodálatos emberek országa. Ez a hely megérdemli a nagyszerű sporteseményeket, a Balaton pedig az ország egyik ékköve. Egy ilyen helyen versenyt rendezni nagy megtiszteltetés, de egyben fantasztikus lehetőség is. Siófok városa biztosan megbirkózik majd egy ilyen ígéretes eseménnyel. – mondta az Around The Sport ügynökség ügyvezetője, Mateusz Zieliński.
– Tíz éve szervezünk Európa-szerte sporteseményeket. Teljes mértékben készen állunk erre a kihívásra!”

A rendezvényre több európai ország mintegy 100 csapatát várják a szervezők. Számos megkeresés és visszaigazolás érkezett már Csehországból, Németországból, Horvátországból, Litvániából, Szlovákiából és Lengyelországból. A Balaton Trophy torna a labdarúgó szabályok betartásával, az MLSZ által kijelölt játékvezetők felügyelete mellett kerül lebonyolításra.

BALATON TROPHY PROGRAMJA*:

 • 2022. június 4. 14 órától: regisztráció az érkező csapatoknak
 • 2022. június 4. 20 óra: nyitóünnepség
 • 2022. június 5. 9 órától: csoportmérkőzések
 • 2022. június 6. 9 órától: döntők, helyosztó mérkőzések, díjátadók
  *a programváltozás jogát fenntartjuk

A tornát egy látványos és nyilvános nyitórendezvény vezeti fel, a szurkolók és családtagok ingyenesen nézhetik meg a 2022. június 3-án, pénteken 20:00 órakor kezdődő megnyitót. A program a hivatalos részen kívül számos szórakoztató műsorszámmal kápráztatja el a jelenlévőket.

BALATON TROPHY RÉSZVÉTELI FELTÉTELEI:

 • Nevezhető kategóriák: fiú U9, U10, U11, U12, U13, U15
 • Helyszín: Siófok Révész Gyula Stadion és Siófok-Kiliti edzőpályák
 • Nevezési díj: 135 euró/csapat
 • Nevezési határidő: 2022. április
 • Jelentkezés és további info >>> office@thepathsm.com

 

Szervező: the path sports management és a Duna Events

További cikkek

Kerékpárral a Balaton körül 2022.05.09
A Balatont körbetekerhetjük, két vagy három (és nyilván több) nap alatt. Attól függ, mit szeretnénk, mennyit bírunk. Ha egy nap alatt körbetekerjük, az inkább lesz kihívás, mint szórakozás, de azért semmi jóról nem kell lemondanunk.
Hello Balaton 2022 versenybeszámoló 2022.04.11
Ha bemondja a rádió, hogy ma nincs túraajánló, mert mindenki maradjon szépen otthon a rossz idő miatt és Te éppen vezetsz a Balaton-felvidékre és tartasz a Hello Balaton 2022 terepfutó versenyre, akkor azért elmosolyodsz kicsit a szád szegletében.
Elektromos hajók feljövőben 2022.03.29
Balaton és a vitorlázás annyira összefonódott, hogy a magyar tenger képzeletbeli képéhez automatikusan odaillesztünk egy vitorlást is a jellegzetes stégek és nádasok mellé. El tudjuk képzelni, hogy egy nap a vitorlások helyett elektromos hajók fognak száguldozni a tó vízén, és a kényelem győzelmeskedik a vizisport szeretete felett? Balatoni képeslap elektromos hajóval, ez lenne a jövő?

Ajánló

Esély Sportnap 2022. május 21. 2022.05.22
Budapest II. kerületében első alkalommal került sor 2022. május 21-én a fogyatékossággal élők társadalmi integrációját segítő Esély Sportnap sportrendezvényre. ...
Leszoknál a dohányzásról? Sportolj! 2022.05.22
A dohányzásról való leszokás a leggyakoribb, egyúttal leghamarabb kudarcba fulladó fogadalmak egyike. A cigi végleges letételéhez ugyanis rendkívül erős ...
HEGYI TEREPEN - EMELKEDŐN FUTÁS 2022.05.18
Emelkedőn futni nem csak azért érdemes, mert legközelebb jobban meg majd az emelkedőn futás: megfelelő felkészülés és technika mellett gyorsabb és erősebb leszel. Az ...
Megy már a fecske? 2022.05.17
A fecske alapvetően egy szertornában előforduló elem, méghozzá az egyik legmagasabb szintű, legnehezebben kivitelezhető erőgyakorlat. Azon belül is a gyűrűn hajtják ...
Suhajda Szilárd a 8516 méteres Lhoce csúcsán! 2022.05.16
2022. május 14-én, Suhajda Szilárd sikeres csúcstámadása során elérte a Föld negyedik legmagasabb pontját, a Lhoce 8516 méteres csúcsát!

Blog

PARTI ANDRÁS BLOGJA 6.
PARTI ANDRÁS BLOGJA 5.
Villám Lilla strandröplabda játékos blogja 2
Szombathelyi Szandra strandröplabda játékos blogja 2.