betöltés folyamatban...

Istria300 Poreč – kerékpárverseny

2024.03.11.

A 2024-es Istria300 Poreč országúti kerékpárverseny már izgalmasan közeleg, és a résztvevők már alig várják, hogy teszteljék kitartásukat és erejüket ebben az egyedülálló kihívásban. Az Istria300 az egyik legnépszerűbb nemzetközi kerékpárverseny, ami a résztvevőknek lehetőséget ad arra, hogy felfedezzék Horvátország egyik legszebb régióját, Isztriát, miközben magukat a fizikai határaikban és kitartásukban teszik próbára.

Mikor?

A verseny időpontja 2024-ben szeptember 9-re esik. Színhelye Poreč, egy festői kisváros az Isztriai-félsziget északi partján, amely híres történelmi nevezetességeiről és gyönyörű tengerpartjáról.

Forrás: https://www.istria300.com/
Forrás: https://www.istria300.com/
Forrás: https://www.istria300.com/
Forrás: https://www.istria300.com/

Festői útvonal

Az Istria300 Poreč útvonala rendkívül változatos és kihívásokban is bővelkedik, ami ideális környezetet teremt a kerékpározás szerelmeseinek. A verseny során a résztvevők áthaladnak az Isztriai-félsziget mesés tájain, beleértve az eldugott kis falvakat, dombokat, szőlőültetvényeket és az olajligeteket. Az útvonalak változatosak, az egyenes szakaszoktól kezdve a meredek emelkedőkig és lejtőkig, ami a versenyt még izgalmasabbá teszi.

 

Ki indulhat?

Az Istria300 Poreč nem csupán egy átlagos kerékpárverseny, hanem egy valódi kaland és kihívás azoknak, akik szeretik felfedezni a természetet és saját határaikat. A verseny szabadon induló, ami azt jelenti, hogy mindenki, aki megfelel a fizikai és mentális követelményeknek, részt vehet rajta.

Ezt is olvasd el!
Milyen a megfelelő kerékpáros bukósisak? 2024.02.04
Ez a kérdés, nem pedig az, hogy vajon kell-e egyáltalán viselni.  Zárjuk is rövidre azt a vitát, kell-e kerékpározás közben bukósisakot viselni? A bringázáshoz a bukósisak – bár a KRESZ szerint nem kötelező – minden korosztálynak és mindenféle stílusú kerékpározáshoz alapvető felszerelés, mindenkinek ajánlott! Nézzük milyen a megfelelő kerékpáros bukósisak. 

Közösségi élmény

Forrás: https://www.istria300.com/
Forrás: https://www.istria300.com/

Az Istria300 Poreč nemcsak a tekerésről szól, hanem a közösség és az együttműködés élményéről is. A résztvevők támogatják egymást a verseny során, és örömmel osztják meg egymással a tapasztalataikat és sikereiket. Emellett a verseny szervezői gondoskodnak arról, hogy minden résztvevőnek biztonságos és élvezetes élményben legyen része.

Ezt is olvasd el!
7 különleges kerékpárút – nemzetközi kitekintés 2023.08.02
Készen állsz arra, hogy nyeregbe pattanj, elengedd a féket, és olyan élményekben legyen részed, amelyeket máshol nem tudsz átélni? Akkor készítsd össze a bicódat, és fedezd fel az általunk összegyűjtött 7 kerékpárút valamelyikét!

Meghoztuk a kedved Istria300 Poreč induláshoz?

A versennyel kapcsolatos részletes információkat a hivatalos oldalukon találod, ahol, miután átböngésztél minden hasznos információt és felkészültél, regisztrálhatsz is a versenyre. Az oldalon emellett számos praktikus tippet is találsz a felkészüléshez, valamint a város turisztikai látnivalóinak felfedezéséhez és szállásfoglaláshoz is. Ne hagyd ki ezt a lehetőséget, hogy teljes mértékben kihasználd az Istria300 Poreč élményt!

További cikkek

Rajtol az 56. Kékszalag Raiffeisen Nagydíj 2024.07.17
Közel 600 hajóval és 3 ezer versenyzővel rajtol 2024. július 18-án az 56. Kékszalag Raiffeisen Nagydíj, Európa legnagyobb tókerülő vitorlásversenye. Csúcstechnikával felszerelt, száguldó katamaránok, a múlt század első felét megidéző, klasszikus cirkálók és a Balatonra jellemző sportos és családi vitorlások százai lepik majd el a tó felszínét csütörtök reggel 9-től, a rajt pillanatától. A verseny egészen július 20-án, szombat reggel 9-ig tart, amikor lejár a 48 órás limitidő.
Kékszalag: a táv 2024.07.17
A Kékszalag Európa legnagyobb tókerülő versenye, ami nem is annyira meglepő, hiszen a Balaton Közép-Európa legnagyobb tava. A táv 155 kilométer. Ehhez képest a második genfi-tavi Bol d’Or távja 123 kilométer, a Boden-tavi Rund um és a Garda-tavi Centomiglia egyaránt nagyjából 100 kilométeresek
Neki se indulj technikai napszemüveg nélkül! 2024.07.16
A napszemüveg egész évben fontos kiegészítő. Az csak egy dolog, hogy stílusossá teszik a megjelenést, de a megfelelő modellek védenek az UV-sugarak ellen is. Továbbá sportolás közben megóvják a szemünket az olyan fizikai hatásoktól, mint a szembe tóduló hó, eső vagy éppen esetünkben a hajó által keltett hullámok vize. Egy francia márkáról mesélünk, ami fenntartható, dinamikusan növekszik, elképesztően menő és jól passzol a vitorlás szettekhez is. Ez az IZIPIZI. (X) (X)

Ajánló

Rajtol az 56. Kékszalag Raiffeisen Nagydíj 2024.07.17
Közel 600 hajóval és 3 ezer versenyzővel rajtol 2024. július 18-án az 56. Kékszalag Raiffeisen Nagydíj, Európa legnagyobb tókerülő vitorlásversenye. ...
Kékszalag: a táv 2024.07.17
A Kékszalag Európa legnagyobb tókerülő versenye, ami nem is annyira meglepő, hiszen a Balaton Közép-Európa legnagyobb tava. A táv 155 kilométer. Ehhez képest a ...
Neki se indulj technikai napszemüveg nélkül! 2024.07.16
A napszemüveg egész évben fontos kiegészítő. Az csak egy dolog, hogy stílusossá teszik a megjelenést, de a megfelelő modellek védenek az UV-sugarak ellen is. Továbbá ... (X)
Lavina vetett véget az expedíciónak 2024.07.15
A két magyar alpinista – Klein Dávid és Nagy Marci – ép bőrrel megúszták az incidenst, miután lavina vetett véget a Johnnie Walker Hindukus Expedíció 2024-nek
Foci EB döntő és folytatódik a GardenFest2024 2024.07.12
GardenFest2024 – folytatódik júliusban a foci Eb után is (X)

Blog

Marik Balázs blogja - Bélának megvan a lényeg!
Marik Balázs blogja - Spirit of ‘78
PARTI ANDRÁS BLOGJA 6.
PARTI ANDRÁS BLOGJA 5.