betöltés folyamatban...

Fussuk le! Félmaraton

2023.04.27.

Május 21-én kerül megrendezésre a Dél-Alföld egyik legszebb városának félmaratonjára, a Fussuk le! Egyesület szervezésében! A szervezők 2023-ban már több, mint 600 résztvevőt várnak!

“Ez az a félmaraton, amit azért futunk le, mert hiszünk benne, hogy futni öröm és ezt szeretnénk megmutatni a világnak is! A félmaraton különlegessége, hogy futók szervezik futóknak, így biztos lehetsz benne, hogy egy igazán jó élményben lesz részed!

A rajtnak Csongrád gyönyörű városa ad otthont, ami a Tisza partján, a Hármas-Körös torkolata alatt fekszik. Pompás környezetben, professzionális szervezéssel várjuk a futókat! A résztvevők fáradhatatlanságáról fantasztikus DJ-k gondoskodnak majd, az útvonal több pontján is!

A Fussuk le! Félmaratonon nemcsak egyéniben, de párban is van lehetőséged elindulni, ha úgy biztonságosabbnak érzed a megmérettetés teljesítését! Sőt, akár negyed maratonon is részt vehetsz egyéniben! A kicsiknek külön készülünk, egy igazán játékos megmérettetéssel 750 méteres távon, amin 3 éves kortól vehetnek részt a gyerekek.”

A Fussuk le! Félmaratont Csongrád városában rendezik meg, a két körös verseny igazi unikum a nagyalföldi tájon. Az útvonal nemcsak a csodálatos várost, de a Tisza partját is érinti, így igazán mesés környezetben zajlik majd a félmaraton!

Fussátok le Ti is!
Fussátok le Ti is!

Időpont: 2023. május 21.
Távok: Félmaraton 21,1 km (2kör), Negyedmaraton 10,5 km (1 kör), Gyerekfutás: 750m
Rajt helyszín: Csongrád, Kossuth tér

További cikkek

85 órás versenyen futott keresztül Skócián Lubics Szilvia 2023.09.13
Az első éjjel a futók harmada fejezte be a küzdelmet, de a 85 órás küzdelem során Lubics Szilvia egy pillanatig nem ingott meg, nem fordult meg a fejében, hogy feladja. Pedig a háromgyerekes fogorvost alig egy hónappal a verseny előtt műtötték melanómával.
A kora reggeli futás előnyei 2023.09.11
A reggeli futás sokak számára kihívást jelent, különösen a hűvösebb reggeleken, amikor az ágy melegéből kell kimászni. Azonban rengeteg olyan előnye van, ami kellő motiváció lehet az ébresztőóra előrébb állításához.
Ártalmas a betonon futni? 2023.09.01
A futás az egyik legnépszerűbb és hozzáférhetőbb sport, ahol te döntöd el mikor, kivel és hol futsz. Sokan kételkednek azonban abban, hogy a betonon futás valóban egészséges-e.

Ajánló

Lovas terápia a mentális egészségért 2023.09.28
Az állatok elképesztő érzelmi támogatást képesek nyújtani, elég a sokunk által megtapasztalt kisállat-gazdi kapcsolatra és annak pozitív lélektani hatásaira ...
Sportegyesület választó 2. 2023.09.22
2. rész. Amikor elindul a tanév, vagy óvoda, akkor az egyik kulcskérdés a gyerekek életében, hogy milyen sportágat kezdjenek el gyakorolni az iskolai, óvodai életük ...
Sportegyesület választó 1. 2023.09.19
Amikor elindul a tanév, vagy óvoda, akkor az egyik kulcskérdés a gyerekek életében, hogy milyen sportágat kezdjenek el gyakorolni az iskolai, óvodai életük mellett. A ...
Újabb rekord született a Balatonon 2023.09.17
Rekordmezőnnyel rajtolt el szombaton a Balatonon Balatonfüredről a Félszigetkerülő Széchenyi István Emlékverseny Kékszalag Port Nagydíj, amit az Oroszlán Péter ...
Padel – a leggyorsabban terjedő ütős sport a világon 2023.09.15
Könnyebb, mint a tenisz, kevésbé megterhelő, mint a squash, remek kardiómozgás és társasjáték négy ember számára. Ez a padel! 

Blog

Marik Balázs blogja - Bélának megvan a lényeg!
Marik Balázs blogja - Spirit of ‘78
PARTI ANDRÁS BLOGJA 6.
PARTI ANDRÁS BLOGJA 5.