„Az én munkám akkor ér véget, amikor nem lesznek balesetek az utakon”

2021.10.25.
adam continental

A hazánkban már közel 30 éve jelen lévő, a mobilitás ökoszisztémáját alakító Continental vállalat már kilenc lokációban végez gyártó, fejlesztési és kereskedelmi tevékenységet Magyarországon, ezáltal is hozzájárulva a közlekedés biztonságosabbá és tisztává tételéhez. (X)

58 ország

A munkavállalók hazánk mellett Németországtól az ázsiai országokon keresztül az Egyesült Államokig a világ 58 országában próbálhatják ki tudásukat. A német technológiai cég – mely idén ünnepli 150 éves évfordulóját – 193.000 munkatársa a lehető legkorszerűbb technológiákkal és eszközökkel végzi a munkáját, a gyártásból kikerülő termékek, illetve a fejlesztési területen elkészülő szoftverek és szolgáltatások pedig a Continentalnál tetten érhető folyamatos innovációról tanúskodnak.

Röviden összefoglalva ezt szűrhetjük le a vállalat munkatársaival készített interjúkból, amelyek közül az egyiket most megosztjuk olvasóinkkal.

Horváth Ádám funkciófejlesztésért felelős projektvezetőként dolgozik a veszprémi Continental vállalatnál.

“A Continentalnál 2014-ben kezdtem el dolgozni gyártósori mérnökként, jelenleg funkciófejlesztésért felelős projektvezetőként dolgozom. Karrierlehetőség szempontjából is elég széles spektrumon mozoghat az ember a cégnél, ugyanis, ha oldal irányú mozgásra vágyik, akkor biztosítja neki a szervezet, hogy így szerezzen több tapasztalatot, szakmailag fejlődjön. Amennyiben pedig valakinek vezetői ambíciói vannak, akkor ehhez kapcsolódó képzések és vezető irányú karrierlehetőségek is nyílnak számára.”

Mi az, amin jelenleg is dolgozik?

Jelenleg egy MKC1-es fékvezérlő fejlesztésén dolgozunk a csapattal. Ez a fékvezérlő felelős az ABS funkcióért az autóban, adaptív tempomatért, kipörgésgátlóért.

Miért jó egy nemzetközi vállalatnál dolgozni?

A Continentalnál lehetőségem nyílik a különböző kultúrákat megismerni, a különböző tesztútjaim során. Például Svédországban az utakon a rénszarvasok mellett autós tesztet csinálni, vagy Olaszországban az olasz spagetti ízét ízlelni egy erős tesztnap után. Ez mindenképpen izgalmas, nagyon változatos és rengeteg lehetőséget tartogat.

Mi jelenti a legnagyobb motivációt a munkája során?

Az innováció, a technológia elég szerves része a munkánknak, hiszen a legújabb technológiákkal dolgozhatunk, a legújabb autókkal. Emellett a munkánk végleges eredménye a nulla baleset elérése az utakon! Az én munkám akkor ér véget, ha nem lesznek balesetek az utakon. Ehhez nyilván lépéseket kell elérnünk. A legelső lépés az, hogy nulla halálos baleset legyen az utakon, aztán elérjük a nulla balesetet az utakon. Ez a cél, ami önmagában nagyon motiváló!

További információ: www.continental-jobs.com

 

További cikkek

VIA FERRATA - VASALT STÍLUS 2022.03.24
Sziklát mászni akár mászótudás nélkül? A vasalt utak valaha a nehezebb túraszakaszokat tették biztonságossá, végigjárásuk mára viszont önálló sporttá vált. Aki már próbálta, tudja miért: kihívás, adrenalin, mozgás és siker – ez a via ferrata.
„Az én munkám akkor ér véget, amikor az elégedett ügyfeleink újra Continental abroncsot választanak” 2021.11.22
A hazánkban már közel 30 éve jelen lévő, a mobilitás ökoszisztémáját alakító Continental vállalat már tíz lokációban végez gyártó, fejlesztési és kereskedelmi tevékenységet Magyarországon, ezáltal is hozzájárulva a közlekedés biztonságosabbá és tisztává tételéhez.
„Amit leginkább szeretek a munkámban, az az, hogy nincs átlagos nap” 2021.11.15
A hazánkban már közel 30 éve jelen lévő, a mobilitás ökoszisztémáját alakító Continental vállalat már kilenc lokációban végez gyártó, fejlesztési és kereskedelmi tevékenységet Magyarországon, ezáltal is hozzájárulva a közlekedés biztonságosabbá és tisztává tételéhez.

Ajánló

miniEURO 2022 - magyar minifoci válogatott 2022.06.25
Lezajlott a 10. Minifoci-Európa-bajnokság, június 4. és 11. között Kassán rendezték meg újra az Eb-ét négy év kihagyás után. A tornán az öreg kontinens 24 legjobb ...
Jó vagy rossz dolog a túl gyors fogyás? 2022.06.23
Ki ne szeretne egy szempillantás alatt nádszál karcsúra lefogyni? Bizonyára azt is sokan hallottuk már, hogy kedvezőbb a lassabb ütemű súlyvesztés, de mi lehet ennek az ...
Western States 100 2022.06.20
A Killing Maschine nemcsak egy velem egyidős Dark banda dala, hanem talán a világon a leghíresebb és az egyik legnehezebb terepultra verseny beceneve is. Egy futó ...
10 kérdés - 10 válasz >>> Lőrincz Tamás 2022.06.19
Idén Lőrincz Tamás olimpiai, világ- és négyszeres Európa-bajnok kötöttfogású birkózó lett a Múzeumok Éjszakája szóvivője
SZINTMÉRÉS - MENNYIRE VAGY ERŐS? 2022.06.18
Erős vagy? Mégis mennyire? Néhány év edzésmúlttal a háta mögött ez a kérdés foglalkoztatja a legtöbb hobbi testépítőt. Most megtudhatod, mennyivel kellene fekve ...

Blog

PARTI ANDRÁS BLOGJA 6.
PARTI ANDRÁS BLOGJA 5.
Villám Lilla strandröplabda játékos blogja
Szombathelyi Szandra strandröplabda játékos blogja 2.