Itt a nyár, mit csináljon a gyerekünk a szünidőben?

2022.05.10.
Budapest Garden

Szuper lehetőséget ajánlunk! Idén nyáron garantáltan csupa izgalmas és mozgalmas program várja a gyerekeket 6-14 éves korig a Budapest Garden napközis táboraiban. (x)

Túlélőtábor – bevezetés a cserkészek világába!

A gyerekek belekóstolhatnak a természetbe a Garden hatalmas Duna-parti területén. Kimozdulhatnak a városi épületek dzsungeléből és túlélőtáborunk programjain ízelítőt kaphatnak a cserkészek nem mindennapi tudásából. Megtanulhatják, hogyan lehet tájékozódni az állat és növényvilág jelei alapján, bárhol is legyenek, hogyan gyújtsanak tüzet, ha csak egy szál gyufa van a közelben, vagy a legstrapabíróbb csomók kötését, amely jól jöhet egy erdőben töltött nap során.

“Táboraink programjai fejlesztik a gyermekek ügyességét, problémamegoldó képességét, miközben a szabad levegőn tölthetik a szünidőt és egy klassz csapat részesévé válva együtt dolgoznak társaikkal egy közös célért. “

Budapest Garden
Budapest Garden – ügyességi eszközök

Megismerkedhetnek a gördeszkázás és görkorizás fortélyaival a Budapest Garden oktatóinak segítségével. Az sem jelenthet akadályt, ha valaki még sohasem próbálta, táborunkban játékosan megismerkedhetnek a gördeszkázás és görkorizás alapjaival. Amellett, hogy mindkét sport igazán szórakoztató, növeli a gyerekek állóképességét, kitartásra nevel, javítja a mozgáskoordinációjukat.

A Budapest Garden nemcsak egy gördeszkás, görkoris tábor, számtalan választható program várja még a gyerekeket a turnusok alatt, úgy, mint úszás, csapatjátékok, focizás, trambulinozás, ugrálóvár, buborékfoci, ninja-pálya, kézműves foglalkozások, dráma játékok.

Tűzoltópark

Budapest Garden
Budapest Garden – Tűzoltópark

A táborban képzett csapat segítségével láthatnak bele a gyerekek a tűzoltók izgalmakkal teli életébe. Nem könnyű, felelősségteljes szakma, de mókával és ügyességi játékokkal vegyítve kiváló szórakozást biztosít. Vidám fejlesztő programok, amely közben minden kisgyerek megismerkedhet a tűzoltók érdekfeszítő munkájának csínjával-bínjával. Belebújhatnak 5 napon át ezeknek a nem mindennapi hősöknek a bőrébe. Beöltöznek tűzoltónak, várja őket az IGAZI tűzoltás, sötét labirintus, locsolós játék, rúdon csúszás, óriás puzzle, tűzoltóautó simogató, ugrálóvár, tűzoltóautó és felszerelés bemutató, …. Közös erővel győzik le a bravúros akadályokat. (x)

Ezt is olvasd el!
HOGYAN VEGYÜK RÁ A GYEREKET A SPORTOLÁSRA? 2020.11.16
Rá kell vennünk a mai gyerekeket a sportolásra, mert sokkal inkább szeretnek a számítógép előtt ülni, vagy tabletet nyomkodni, mint sportolni: a képernyőn kergetik a focilabdát, ott versenyeznek. Nem egyszerű rávenni őket, hogy kelljenek fel a kényelmes fotelből és menjenek ki a friss levegőre sportolni. De nem is lehetetlen!

Fotó: Budapest Garden

További cikkek

Esély Sportnap 2022. május 21. 2022.05.22
Budapest II. kerületében első alkalommal került sor 2022. május 21-én a fogyatékossággal élők társadalmi integrációját segítő Esély Sportnap sportrendezvényre. Az egyedülálló esemény célja, hogy a résztvevők megismerjék egymás különbözőségeit és erősödjön bennük az elfogadó hozzáállás.
Leszoknál a dohányzásról? Sportolj! 2022.05.22
A dohányzásról való leszokás a leggyakoribb, egyúttal leghamarabb kudarcba fulladó fogadalmak egyike. A cigi végleges letételéhez ugyanis rendkívül erős motivációra, kitartásra és vasakaratra van szükség. Ezek hiányában bármilyen módszer mellett döntünk is, az hosszú távon nem lesz működőképes. Sportolj!
HEGYI TEREPEN - EMELKEDŐN FUTÁS 2022.05.18
Emelkedőn futni nem csak azért érdemes, mert legközelebb jobban meg majd az emelkedőn futás: megfelelő felkészülés és technika mellett gyorsabb és erősebb leszel. Az is belefér, ha az elején inkább sétálsz felfelé, mint futsz.

Ajánló

Esély Sportnap 2022. május 21. 2022.05.22
Budapest II. kerületében első alkalommal került sor 2022. május 21-én a fogyatékossággal élők társadalmi integrációját segítő Esély Sportnap sportrendezvényre. ...
Leszoknál a dohányzásról? Sportolj! 2022.05.22
A dohányzásról való leszokás a leggyakoribb, egyúttal leghamarabb kudarcba fulladó fogadalmak egyike. A cigi végleges letételéhez ugyanis rendkívül erős ...
HEGYI TEREPEN - EMELKEDŐN FUTÁS 2022.05.18
Emelkedőn futni nem csak azért érdemes, mert legközelebb jobban meg majd az emelkedőn futás: megfelelő felkészülés és technika mellett gyorsabb és erősebb leszel. Az ...
Megy már a fecske? 2022.05.17
A fecske alapvetően egy szertornában előforduló elem, méghozzá az egyik legmagasabb szintű, legnehezebben kivitelezhető erőgyakorlat. Azon belül is a gyűrűn hajtják ...
Suhajda Szilárd a 8516 méteres Lhoce csúcsán! 2022.05.16
2022. május 14-én, Suhajda Szilárd sikeres csúcstámadása során elérte a Föld negyedik legmagasabb pontját, a Lhoce 8516 méteres csúcsát!

Blog

PARTI ANDRÁS BLOGJA 6.
PARTI ANDRÁS BLOGJA 5.
Villám Lilla strandröplabda játékos blogja 2
Szombathelyi Szandra strandröplabda játékos blogja 2.