betöltés folyamatban...

Itt a nyár, mit csináljon a gyerekünk a szünidőben?

2022.05.10.
Budapest Garden

Szuper lehetőséget ajánlunk! Idén nyáron garantáltan csupa izgalmas és mozgalmas program várja a gyerekeket 6-14 éves korig a Budapest Garden napközis táboraiban. (x)

Túlélőtábor – bevezetés a cserkészek világába!

A gyerekek belekóstolhatnak a természetbe a Garden hatalmas Duna-parti területén. Kimozdulhatnak a városi épületek dzsungeléből és túlélőtáborunk programjain ízelítőt kaphatnak a cserkészek nem mindennapi tudásából. Megtanulhatják, hogyan lehet tájékozódni az állat és növényvilág jelei alapján, bárhol is legyenek, hogyan gyújtsanak tüzet, ha csak egy szál gyufa van a közelben, vagy a legstrapabíróbb csomók kötését, amely jól jöhet egy erdőben töltött nap során.

“Táboraink programjai fejlesztik a gyermekek ügyességét, problémamegoldó képességét, miközben a szabad levegőn tölthetik a szünidőt és egy klassz csapat részesévé válva együtt dolgoznak társaikkal egy közös célért. “

Budapest Garden
Budapest Garden – ügyességi eszközök

Megismerkedhetnek a gördeszkázás és görkorizás fortélyaival a Budapest Garden oktatóinak segítségével. Az sem jelenthet akadályt, ha valaki még sohasem próbálta, táborunkban játékosan megismerkedhetnek a gördeszkázás és görkorizás alapjaival. Amellett, hogy mindkét sport igazán szórakoztató, növeli a gyerekek állóképességét, kitartásra nevel, javítja a mozgáskoordinációjukat.

A Budapest Garden nemcsak egy gördeszkás, görkoris tábor, számtalan választható program várja még a gyerekeket a turnusok alatt, úgy, mint úszás, csapatjátékok, focizás, trambulinozás, ugrálóvár, buborékfoci, ninja-pálya, kézműves foglalkozások, dráma játékok.

Tűzoltópark

Budapest Garden
Budapest Garden – Tűzoltópark

A táborban képzett csapat segítségével láthatnak bele a gyerekek a tűzoltók izgalmakkal teli életébe. Nem könnyű, felelősségteljes szakma, de mókával és ügyességi játékokkal vegyítve kiváló szórakozást biztosít. Vidám fejlesztő programok, amely közben minden kisgyerek megismerkedhet a tűzoltók érdekfeszítő munkájának csínjával-bínjával. Belebújhatnak 5 napon át ezeknek a nem mindennapi hősöknek a bőrébe. Beöltöznek tűzoltónak, várja őket az IGAZI tűzoltás, sötét labirintus, locsolós játék, rúdon csúszás, óriás puzzle, tűzoltóautó simogató, ugrálóvár, tűzoltóautó és felszerelés bemutató, …. Közös erővel győzik le a bravúros akadályokat. (x)

Ezt is olvasd el!
HOGYAN VEGYÜK RÁ A GYEREKET A SPORTOLÁSRA? 2020.11.16
Rá kell vennünk a mai gyerekeket a sportolásra, mert sokkal inkább szeretnek a számítógép előtt ülni, vagy tabletet nyomkodni, mint sportolni: a képernyőn kergetik a focilabdát, ott versenyeznek. Nem egyszerű rávenni őket, hogy kelljenek fel a kényelmes fotelből és menjenek ki a friss levegőre sportolni. De nem is lehetetlen!

Fotó: Budapest Garden

További cikkek

BuBa Epic kerékpáros teljesítménytúra 2023.06.09
Az idén másodszorra kerül megrendezésre a BuBa Epic nevű kerékpáros teljesítménytúra 2023. június 30-július 1 között. Tedd próbára magad és csatlakozz a szervezett túrához, amely keretében Budapesttől egészen a Balatonig tekerhetsz. A Balatonra érve pedig lehetőség nyílik egy nagyobb csobbanásra is a tóban, amely akkor már akár 24 °C  fok is lehet. 
Természetes hűsítőink - 4 kevésbé ismert, gyönyörű tó hazánkban 2023.06.07
Nyár. Meleg. Sőt hőség. Van, aki imádja, van, aki legszívesebben menekülne előle. A vízpartok természetes célpontokat kínálnak, ám nem mindenki rajong – például – a Balaton vagy a Velencei-tó körüli tömegért. Esetleg hűvösebbre vágyik. Mondjuk olyan helyekre, ahol tó és erdő együtt van, „természetes klímát” és meghittebb környezetet kínálva. Cikkünkben négy olyan tavat ajánlunk nektek, ahol békében élvezhetitek a temészet adta lehetőségeket.
Futás kezdőknek - Hogyan kezdj bele?  2023.06.06
A futás kezdőknek is az egyik leghatásosabb és legteljesebb élményt nyújtó sport. Nagyszerű módja annak, hogy fitt, egészséges és ami a legfontosabb, boldog és kiegyensúlyozott legyél. A futás előnyei végtelenek, többek között segíthet javítani szív- és érrendszeri egészségét, fogyni, csökkenteni a stresszt és a szorongást, valamint javítani az általános fizikai és mentális jólétet. Ha meghoztuk a kedved, és szeretnéd tudni, hogyan kezd el, ez a cikk átfogó útmutatót nyújt az első lépések megtételéhez.

Ajánló

BuBa Epic kerékpáros teljesítménytúra 2023.06.09
Az idén másodszorra kerül megrendezésre a BuBa Epic nevű kerékpáros teljesítménytúra 2023. június 30-július 1 között. Tedd próbára magad és csatlakozz a ...
Természetes hűsítőink - 4 kevésbé ismert, gyönyörű tó hazánkban 2023.06.07
Nyár. Meleg. Sőt hőség. Van, aki imádja, van, aki legszívesebben menekülne előle. A vízpartok természetes célpontokat kínálnak, ám nem mindenki rajong – például ...
Futás kezdőknek - Hogyan kezdj bele?  2023.06.06
A futás kezdőknek is az egyik leghatásosabb és legteljesebb élményt nyújtó sport. Nagyszerű módja annak, hogy fitt, egészséges és ami a legfontosabb, boldog és ...
Magas Tátra – ahol mindenki jól érzi magát 2023.06.05
Bár a Magas Tátra több pontján még havazik, lassan beköszönt az igazi túraszezon. Ahogy kúszunk a tavasz dereka felé, a síelőket felváltják a kirándulni vágyók. ...
Pilinszkázás, vitorlázás, hajózás, Kékszalag 2023.06.03
Vitorlázni nagyon sokféleképpen lehet. Lehet fejben, online, partról vágyakozva, vagy sehogy, a hajót a kikötőben lakásként vagy státusz szimbólumként tartva. A ...

Blog

Marik Balázs blogja - Bélának megvan a lényeg!
Marik Balázs blogja - Spirit of ‘78
PARTI ANDRÁS BLOGJA 6.
PARTI ANDRÁS BLOGJA 5.