RIDER 320 – TÖKÉLETES KERÉKPÁROS COMPUTER

2020.06.03.
Bryton Inc bemutatta a Rider kerékpáros computer család legújabb termékét, az új Rider 320-at, mindent újdonságot belepakoltak a termékfejlesztésbe.

Bryton Inc bemutatta az új Rider 320-at a Rider GPS kerékpáros computer család legújabb termékét. Szinte mindent belepakoltak a termékfejlesztésbe amit csak el lehet képzelni. A funkcionalitás (72 funkció) és a softver upgrade mellett különös figyelmet kapott a váz fejlesztése is, pl. új a 2.3” képernyőt és négy nagy méretű jól kezelhető gombot is kapott.

Nézzük meg részletesebben is mit is tud az új Rider 320 kerékpáros computer.

Kijelző – kristálytiszta és tűéles kijelző

Bryton Inc bemutatta a Rider kerékpáros computer család legújabb termékét, az új Rider 320-at, mindent újdonságot belepakoltak a termékfejlesztésbe.
Az új Rider 320

Az új kijelző kialakítását úgy tervezték meg, hogy minden szögből áttekinthető éles nézete legyen így a gyors érzékelést biztosítson tekerés közben is. A Rider 320 fekete-fehér 2,3 hüvelykes nagyméretű képernyőjén laponként 8 különböző adatmező fér el, így kevesebb alkalommal lesz szükségünk a képernyőváltásra, ami sokszor nehézkes főleg ereszkedés közben vagy nagy tempó mellett.

ANT + / BLE érzékelők kompatibilitása

A Rider 320 kerékpáros komputer párosítása a különböző mérőeszközökkel egyszerűen beállítható. Tekerés közben is precízen és gyorsan működnek a vezeték nélküli kapcsolatok: az ANT+ és a BLE sebesség-, ütem- és pulzusszám-érzékelők, valamint az ANT+ wattmérők. A Rider 320 a legújabb BLE 5.0 technológiát használja az adatok rögzítése során.

Teljesítménymérők kalibrálása és a Power Pedal-ok

A Rider 320 fejlesztése során fontos szempont volt, hogy az ANT + teljesítménymérők kompatibilitása és funkcionalitása stabilan működjön. Így a versenyzőknek nem kell sok időt azzal foglakozniuk, hogy összehangolják a bringájukat a teljesítménymérővel.

A Rider 320 jól működik együtt a Power Pedal-okkal, nagyon könnyen kalibrálhatók és részletes adatokat adnak a L / R pedálteljesítmény-elemzésekhez.

Teljes GNSS – 5 műholdas rendszer

A Global Navigation Satellite System (GNSS) rendszerrel felszerelt Rider 320 szinte teljes lefedettséget és részletgazdag navigációt biztosít bárhol is járunk, nem árnyékolhat be sűrű erdő, beépített terület vagy magas hegyek. A Rider 320 együttműködik a nagy rendszerekkel, úm. GPS, Glonass (Oroszország), BDS (Kína), Galileo (Európa) és QZSS (Japán).

Állítható háttérvilágítás és tűéles kontraszt

A fényviszonyoktól függően állítható a Rider 320 háttérvilágítása, akár verőfényes napsütésben akár éjszaka bringázunk. A kontrasztot külön is tompíthatjuk igény szerint.

A Brytonról

A 2009-ben alapított Bryton Inc. GPS-re épülő elektronikai cikkeket fejleszt és gyárt, a GPS sporttechnológia terén szerzett évtizedes tapasztalatokkal a Bryton célja, hogy a sport iránti szenvedélyét beépítse a termékeibe így a Brytont használó kerékpárosok maximálisan az élményre koncentrálhassanak.

A Bryton arra törekszik, hogy a lehető legmagasabb színvonalú de megfizethető GPS készülékeket állítson elő. A minőség mellé párosul a cég által nyújtott színvonalas szolgáltatás is.

Tajvanban, a tajpeji székhelyű Bryton fokozatosan növelte piaci részesedését az egész világon, sikeresen építve erős nemzetközi hírnevét.

A Bryton professzionális csapatokkal működik együtt, az UCI World Tour Israel Cycle Nation csapatával, a Terengganu Pro-Asia Cycling Teamel, az UCI Continental Team Ukyo, Neri – Selle Italia – KMT-el, a Team Illuminate-el, az UCI Continental Cycling Team Androni – Sidermec-Bottecchia-val, és még sok más csapattal.

http://www.bikefun.hu

http://meridaconceptstore.hu

https://www.brytonsport.com

További cikkek

miniEURO 2022 - magyar minifoci válogatott 2022.06.25
Lezajlott a 10. Minifoci-Európa-bajnokság, június 4. és 11. között Kassán rendezték meg újra az Eb-ét négy év kihagyás után. A tornán az öreg kontinens 24 legjobb csapata vett részt, izgalmas és szemet gyönyörködtető mérkőzésekkel cáfoltak rá a régi mondásra, hogy „Kis pénz, kis foci, nagy pénz nagy foci”.
Jó vagy rossz dolog a túl gyors fogyás? 2022.06.23
Ki ne szeretne egy szempillantás alatt nádszál karcsúra lefogyni? Bizonyára azt is sokan hallottuk már, hogy kedvezőbb a lassabb ütemű súlyvesztés, de mi lehet ennek az oka?
Western States 100 2022.06.20
A Killing Maschine nemcsak egy velem egyidős Dark banda dala, hanem talán a világon a leghíresebb és az egyik legnehezebb terepultra verseny beceneve is. Egy futó aposztrofálta így a célban a Western States 100-at, ami gyilkos 160 km és 5500m szintemelkedés teljesítését jelenti az USA Kalifornia államában a SIerra Nevada hegységben. Az eseményt minden év június utolsó hétvégéjén, idén június 25-26-án rendezik meg.

Ajánló

miniEURO 2022 - magyar minifoci válogatott 2022.06.25
Lezajlott a 10. Minifoci-Európa-bajnokság, június 4. és 11. között Kassán rendezték meg újra az Eb-ét négy év kihagyás után. A tornán az öreg kontinens 24 legjobb ...
Jó vagy rossz dolog a túl gyors fogyás? 2022.06.23
Ki ne szeretne egy szempillantás alatt nádszál karcsúra lefogyni? Bizonyára azt is sokan hallottuk már, hogy kedvezőbb a lassabb ütemű súlyvesztés, de mi lehet ennek az ...
Western States 100 2022.06.20
A Killing Maschine nemcsak egy velem egyidős Dark banda dala, hanem talán a világon a leghíresebb és az egyik legnehezebb terepultra verseny beceneve is. Egy futó ...
10 kérdés - 10 válasz >>> Lőrincz Tamás 2022.06.19
Idén Lőrincz Tamás olimpiai, világ- és négyszeres Európa-bajnok kötöttfogású birkózó lett a Múzeumok Éjszakája szóvivője
SZINTMÉRÉS - MENNYIRE VAGY ERŐS? 2022.06.18
Erős vagy? Mégis mennyire? Néhány év edzésmúlttal a háta mögött ez a kérdés foglalkoztatja a legtöbb hobbi testépítőt. Most megtudhatod, mennyivel kellene fekve ...

Blog

PARTI ANDRÁS BLOGJA 6.
PARTI ANDRÁS BLOGJA 5.
Villám Lilla strandröplabda játékos blogja
Szombathelyi Szandra strandröplabda játékos blogja 2.

Giro d'Italia Nagy Rajt - Giro falu

2022.05.24
#girohungary2022
Giro d’Italia Nagy Rajt – 2022. május 6-án startolt Budapestről a 105. Giro d’Italia három magyarországi szakasszal.