betöltés folyamatban...

Hosszú Katinka új karriert kezd, édesanya lesz

2023.03.18.
Hosszú Katinka

Hosszú Katinka az Instagram-oldalán, egy kedves videóban jelentette be hivatalosan, amit már egy ideje pletykáltak róla: anyai örömök elé néz. 33 évesen élete új szakaszához érkezett a háromszoros olimpiai bajnok úszónő. A nyár végén vagy az ősz elején ad életet gyermekének.

Utolsó verseny

Katinka legutóbb a nyári Európa-bajnokságon szerepelt sportolói minősítésben, majd jó időre eltűnt.  A családi életére koncentrált, férjhez ment a három évvel idősebb Gelencsér Mátéhoz, akit az uszodából ismert, és akivel 2019 óta alkotnak egy párt. Az esküvő előtt a Nők Lapjának közösen adott interjúban tett nyilatkozata alapján már lehetett sejteni, hogy megváltoztak a prioritások az életében.

 „Ma már fontosabb, és sokkal inkább foglalkoztat, hogy otthont szeretnék, boldog házaséletet, gyereket, gyerekeket, akik célt, értelmet adhatnak az életemnek. Ha a következő olimpia lesz az ára esetleg, szívesen megfizetem érte”- fejtette ki a magazinnak.

Nászút óta semmi

Nászútra utaztak Horvátországba, és visszatérve a mézeshetekről nem hallatott többet magáról..
A novemberi rövid pályás országosbajnokság előtt neve ismét felbukkant a sporthírekben, de nem a sikereiről, hanem arról beszéltek, hogy nem nevezett a versenyre. Utána sem kezdett újra edzeni, mintha már egészen más valami járt volna a fejében. Azt nyilatkozta, hogy az őszt pihenéssel töltötte, és sok mindent átgondolt.

 „Az nem változott, hogy mindig előre akarok menni, ám átértékeltem néhány dolgot, és tudatosult bennem, hogy az a kilencvenhét érem a világversenyekről a legtöbb a világon. Senkinek sincs több, és még ennyi sem” – mondta a Nemzeti Sportnak.

Március első napjaiban röppent fel az első hír, amely arról szólt, hogy gyermeket vár, és az anyaság egyben a sportkarrierje végét is jelenti. Ám boldogságát nem akarta megosztani a nyilvánossággal, egy ideig még titkolózott.

„Nem utazott el az edzőtáborba, és valószínűleg nem is fog. Tenerifére ment volna, ám ez meghiúsult. Megjelentek vele kapcsolatosan hírek, de ha igazak, akkor úgy vagyok vele, ő jelentse be, ha pedig nem, akkor ne én beszéljek róla. Ne a kapitánytól tudják meg” – nyilatkozott az Indexnek Sós Csaba szövetségi kapitány.

Majd csütörtök este megérkezett a várva várt bejelentés, személyesen tőle az Instagram oldalán egy videóüzenetben.

https://www.instagram.com/p/Cp3PB4MIhOz/

Ezt is olvasd el!
Bíztató Valter Attila Jumbo-Vismás kezdése 2023.03.17
Ahogy arról tavaly nyár végén beszámoltunk, Valter Attila a világ jelenlegi legerősebb sorába igazolt az idei szezon kezdetétől. Március elején pedig már a bemutatkozáson is túl vagyunk, ami eddig sikeresnek mondható.

Forrás: Instagram/Hosszú Katinka

Szerző: Polesz Anita

További cikkek

Itt az Erdők napja, kezdődik a Tavaszi nagytakarítás 2023.03.21
Idén az Aktív Magyarország mellett az állatok is a segítségünket kérik. Egy szarvas, egy mókus és egy róka is megpróbálja meggyőzni az embereket, hogy ne hordják tele hulladékkal a természetet.
Okos izomrostok - az ideális izomtömeg I. 2023.03.20
Amikor versenyző voltam 73 kg körüli testsúllyal versenyeztem a 178-180 cm körüli testmagasságommal. Akkor még nem voltak súlycsoportok, de hamar látványossá vált, hogy azok végeznek jobb eredménnyel a világversenyeken nálam, akik bizony 10-15 centiméterrel alacsonyabbak és 10-15 kg-al könnyebbek, mint én. Ennek kiküszöbölésére már jó pár éve virágzik a súlycsoportos versenyeztetés a világversenyeken, mert szembetűnővé vált a fenti jelenség a szervezők számára is, de a kérdés ettől még nyitott, az menniy az ideális izomtömeg…?
Hosszú Katinka új karriert kezd, édesanya lesz 2023.03.18
Hosszú Katinka az Instagram-oldalán, egy kedves videóban jelentette be hivatalosan, amit már egy ideje pletykáltak róla: anyai örömök elé néz. 33 évesen élete új szakaszához érkezett a háromszoros olimpiai bajnok úszónő. A nyár végén vagy az ősz elején ad életet gyermekének.

Ajánló

Itt az Erdők napja, kezdődik a Tavaszi nagytakarítás 2023.03.21
Idén az Aktív Magyarország mellett az állatok is a segítségünket kérik. Egy szarvas, egy mókus és egy róka is megpróbálja meggyőzni az embereket, hogy ne hordják ...
Okos izomrostok - az ideális izomtömeg I. 2023.03.20
Amikor versenyző voltam 73 kg körüli testsúllyal versenyeztem a 178-180 cm körüli testmagasságommal. Akkor még nem voltak súlycsoportok, de hamar látványossá vált, ...
Bíztató Valter Attila Jumbo-Vismás kezdése 2023.03.17
Ahogy arról tavaly nyár végén beszámoltunk, Valter Attila a világ jelenlegi legerősebb sorába igazolt az idei szezon kezdetétől. Március elején pedig már a ...
Szatmári András - Magyar Parasport Napja 2023.03.16
Az olimpiai bronzérmes, világ és Európa-bajnok kardvívót kérték fel a 2023-as Magyar Parasport Napjának egyik nagykövetének. Szatmári András a Sport&Movenak adott ...
Triál- játszótér a világ 2023.03.15
Az elmúlt évtizedekben új technológiák jelentek meg a kerékpáriparban, a szakágak bringái minden eddiginél jobban specializálódtak, hiszen a legtöbb versenyszám ...

Blog

PARTI ANDRÁS BLOGJA 6.
PARTI ANDRÁS BLOGJA 5.
Villám Lilla strandröplabda játékos blogja
Szombathelyi Szandra strandröplabda játékos blogja 2.