PARTI ANDRÁS BLOGJA 3.

2020.12.29. #Parti András blogja
Sziasztok! Ahogy sejtettem, otthonról már nem sikerült jelentkeznem, összecsaptak a hullámok a fejem felett. De most már a paradicsomból jelentkezem, Teneriféről!

PARTI ANDRÁS BLOGJA 2.

2020.12.09. #Parti András blogja
Sziasztok!  A múltkor talán az őszi horgásztúrámnál fejeztem be, illetve azóta már eltelt néhány hét a téli felkészülés kezdete óta is. Most ezekről olvashattok, illetve a végére egy exkluzív bejelentésem is lesz.

Parti András blogja a Sport&Move-on

2020.11.20. #Parti András blogja
Sziasztok! Parti András vagyok, hegyikerékpár versenyző és talán a legfőbb ismérvem a három olimpiai részvételem, de emellett 22-szeres Magyar Bajnok is vagyok és momentán a negyedik olimpiámra készülök. Mostantól az oldalon olvashatjátok rendszeresen a blogomat, ahol az olimpiai felkészülés nehézségei mellet, igyekszem majd egy kis betekintés adni az életembe, „világmeglátásomba”.

Marik Balázs blogja – Extrém Balatonman Illegál Vol. 2.

2020.09.30. #Marik Balázs blogja
– Maga többet ismétel, mint a BBC.  – Nézze el nekem. idegi kényszerem van. Háromszor ismételek,és egyszer nem. – Aha, akkor gyorsan túl kell jutnunk a következő hárommondaton! – Aha, akkor gyorsan túl kell jutnunk a következő hárommondaton! – Bugyi. – Bugyi. – Még több bugyi. – Még több bugyi. – No, talán most már normálisan beszélgethetünk. – No, talán most már normálisan beszélgethetünk. – De most negyedszer is ismételt. -Úgy látszik, rosszabbodik… Holló színház: Ismétlések jelenet

Marik Balázs blogja – Az Extrém Balatonman Illegál igaz története következik

2020.09.23. #Marik Balázs blogja
Béláim az Úrban! Az Extrém Balatonman Illegál igaz története következik. Kristóf Róbert kérdezte, hogy miért csináltam ezt. Mert ehhez volt kedvem, írtam 🙂 Ennél azért bonyolultabb a dolog. Sokat vívódtam a BalatonMan Kft. által meghirdetett Primavera Extrém BalatonMan lehetséges szabad időpontjai, a szeptember 12., és 26. közötti dátumok lehetőségein. Köztudomású, hogy híresen rettegek a hidegtől. De ahogy öregszem, a meleget is egyre kevésbé kedvelem, legalábbis triatlonversenyeken 🙂