PARTI ANDRÁS BLOGJA 6.

2021.05.24. #Parti András blogja
Sziasztok! Ismét nem ma jelentkeztem utoljára, tudom nem ezt ígértem, de amióta itthon vagyok, kevesebb szabadidőből gazdálkodom, illetve hát sok minden történt az elmúlt időszakban. Most ezt próbálom majd röviden összefoglalni nektek.

PARTI ANDRÁS BLOGJA 5.

2021.03.05. #Parti András blogja
Sziasztok! Kicsivel korábban terveztem jelentkezni, de azt hiszem már a múltkor is „panaszkodtam”, hogy telik itt az idő. Hát ez nem változott, most is úgy rohant el mellettem, mint egy gyorsvonat, de lássuk mi is történt az elmúlt 1,5 hónapban.

Villám Lilla strandröplabda játékos blogja 2

2021.01.31. #Villám Lilla blogja
Villám Lilla Blog – január 28. Hihetetlen,  hogy szinte már egy teljes hónap eltelt a 2021-es évből. Az elmúlt időszakhoz képest annyira sok minden nem változott, a korlátozások fent maradtak, az esti kijárások, éttermek, kávézók látogatása sajnos még mindig nem lehetséges.

Szombathelyi Szandra strandröplabda játékos blogja 2.

2021.01.31. #Szombathelyi Szandra blogja
Szombathelyi Szandi BLOG január 28. Ahhoz, hogy a korlátozások, tilalmak alatt, az egyébként is depire hajlamosító téli időszakban ne csavarodjunk be teljesen, muszáj valami hobbit, elfoglaltságot találnunk. Éttermekbe, kávézókba, moziba, színházba, sportrendezvényekre, szórakozó helyekre … nem járhatunk és este 8 után már az utcán sem lehetünk csak úgy.  Mi jót is lehet csinálni? Jött a kétségbeesett kérdés először magamtól, aztán…

Villám Lilla Blogja1

2021.01.17. #Villám Lilla blogja
Év végéhez közeledve érdemes megállni egy pillanatra és átgondolni, hogy s mint telt el 2020. Nem volt egyszerű év, szerintem ezt mindenki tudja, de valahogy ebben az időszakban is meg kell látnunk a pozitív dolgokat.

PARTI ANDRÁS BLOGJA 4.

2021.01.17. #Parti András blogja
Sziasztok! Elképesztő sebességgel telik itt az idő, már lassan egy hónapja itt vagyok, észre se vettem az idő múlását. Ez mondjuk így szokott lenni, azt hiszi az ember, hogy egy csomó ideje van, aztán pikk-pakk a repülőn találja magát hazafelé. 😀 Na még ennyire nem vészes a helyzet, van még egy kis időm itt.

PARTI ANDRÁS BLOGJA 3.

2020.12.29. #Parti András blogja
Sziasztok! Ahogy sejtettem, otthonról már nem sikerült jelentkeznem, összecsaptak a hullámok a fejem felett. De most már a paradicsomból jelentkezem, Teneriféről!

PARTI ANDRÁS BLOGJA 2.

2020.12.09. #Parti András blogja
Sziasztok!  A múltkor talán az őszi horgásztúrámnál fejeztem be, illetve azóta már eltelt néhány hét a téli felkészülés kezdete óta is. Most ezekről olvashattok, illetve a végére egy exkluzív bejelentésem is lesz.

Parti András blogja a Sport&Move-on

2020.11.20. #Parti András blogja
Sziasztok! Parti András vagyok, hegyikerékpár versenyző és talán a legfőbb ismérvem a három olimpiai részvételem, de emellett 22-szeres Magyar Bajnok is vagyok és momentán a negyedik olimpiámra készülök. Mostantól az oldalon olvashatjátok rendszeresen a blogomat, ahol az olimpiai felkészülés nehézségei mellet, igyekszem majd egy kis betekintés adni az életembe, „világmeglátásomba”.

Marik Balázs blogja – Extrém Balatonman Illegál Vol. 2.

2020.09.30. #Marik Balázs blogja
– Maga többet ismétel, mint a BBC.  – Nézze el nekem. idegi kényszerem van. Háromszor ismételek,és egyszer nem. – Aha, akkor gyorsan túl kell jutnunk a következő hárommondaton! – Aha, akkor gyorsan túl kell jutnunk a következő hárommondaton! – Bugyi. – Bugyi. – Még több bugyi. – Még több bugyi. – No, talán most már normálisan beszélgethetünk. – No, talán most már normálisan beszélgethetünk. – De most negyedszer is ismételt. -Úgy látszik, rosszabbodik… Holló színház: Ismétlések jelenet

Marik Balázs blogja – Az Extrém Balatonman Illegál igaz története következik

2020.09.23. #Marik Balázs blogja
Béláim az Úrban! Az Extrém Balatonman Illegál igaz története következik. Kristóf Róbert kérdezte, hogy miért csináltam ezt. Mert ehhez volt kedvem, írtam 🙂 Ennél azért bonyolultabb a dolog. Sokat vívódtam a BalatonMan Kft. által meghirdetett Primavera Extrém BalatonMan lehetséges szabad időpontjai, a szeptember 12., és 26. közötti dátumok lehetőségein. Köztudomású, hogy híresen rettegek a hidegtől. De ahogy öregszem, a meleget is egyre kevésbé kedvelem, legalábbis triatlonversenyeken 🙂