betöltés folyamatban...

Villám Lilla strandröplabda játékos blogja

2021.01.31.
VILLÁM LILLA STRANDRÖPLABDA JÁTÉKOS
Villám Lilla Blog – január 28.
Hihetetlen,  hogy szinte már egy teljes hónap eltelt a 2021-es évből. Az elmúlt időszakhoz képest annyira sok minden nem változott, a korlátozások fent maradtak, az esti kijárások, éttermek, kávézók látogatása sajnos még mindig nem lehetséges.

Kedvenc helyeim

De bízunk benne hogy minél hamarabb lesz majd lehetőségünk elfogyasztani kellemesen ebédünket egy hangulatos kis helyen. Nem is tudom mi lenne az első étterem ahova elmennék, már annyi minden van a fejemben, még jó hogy kedvenc helyeim nagy részéről házhoz is tudok rendelni, bár az sem az igazi. De nemsokára jövök majd ezzel kapcsolatosan is egy bejegyzéssel, hiszen nagy örömünkre Szandival találtunk egy remek palacsintázót a városban, ahol mindketten tudunk enni. Tudomásunk szerint az első ilyen hely az országban, és akár édesség, akár egy kis ebéd, találunk egészséges lehetőséget, de vegán opciót is, de erről majd később.

Edzéseink

Ugyanakkor az idő így is rohan, edzéseink nap mint nap telnek, szerencsére erre panaszunk nem lehet egyáltalán. Napjaim az elmúlt pár hétben azonban elég sűrűek voltak, hiszen sport mellett egyetemi tanulmányaimra is igyekszem nagy hangsúlyt fektetni. Így a karácsonyi-szilveszteri ünnep és móka után számomra mindig a vizsgaidőszak “borongóssága” adja meg a napjaim hangulatát. Idén egészen gyorsan sikerült letudnom a vizsgáimat és szép eredménnyel is, így mostmár nyugodtan és valamennyire büszkén is töltöm a pihenőmet, várva, hogy majd pár hét múlva elkezdődjön a következő felévem. Addig is újra előkerült a Netflix rengeteg új sorozattal és filmmel. Persze nem csak erről szólnak a pihenő napok, nagyon szeretek sétálni, kirándulni, imádom a havat is, titkon remélem lesz még idén szép téli időnk. Nektek mi a kedvenc helyetek ahova ilyenkor szerettek elmenni levegőzni? Számomra legyen szó akár a Mátráról, vagy Dunakanyar vagy éppen egy kis balatoni nyugalom, szeretem járni a természetet. Kiskorom óta járunk a családommal síelni, sajnos az élsport miatt ezt mellőznöm kellett az elmúlt években, de sokszor van, hogy csak elkísérem az ismerősöket és közben nézelődők, élvezem a havat, a tájat.

Vírus alatt

Úgy gondolom ebben a vírusos időszakban nagyon fontos hogy minél többet sétáljon az ember, mozogjon, friss levegőn legyen, erősítenünk is kell persze az immunrendszerünket a sok vitaminnal mellette, de egy – egy ilyen szabad levegőn eltöltött nap után fel tud töltődni az ember, csak ajánlani tudom mindenkinek.
A blogom korábbi bejegyzését itt olvashatjátok! Katt!