PARTI ANDRÁS BLOGJA 6.

2021.05.24.
Sziasztok! Ismét nem ma jelentkeztem utoljára, tudom nem ezt ígértem, de amióta itthon vagyok, kevesebb szabadidőből gazdálkodom, illetve hát sok minden történt az elmúlt időszakban. Most ezt próbálom majd röviden összefoglalni nektek.

PARTI ANDRÁS BLOGJA 5.

2021.03.05.
Sziasztok! Kicsivel korábban terveztem jelentkezni, de azt hiszem már a múltkor is „panaszkodtam”, hogy telik itt az idő. Hát ez nem változott, most is úgy rohant el mellettem, mint egy gyorsvonat, de lássuk mi is történt az elmúlt 1,5 hónapban.

PARTI ANDRÁS BLOGJA 4.

2021.01.17.
Sziasztok! Elképesztő sebességgel telik itt az idő, már lassan egy hónapja itt vagyok, észre se vettem az idő múlását. Ez mondjuk így szokott lenni, azt hiszi az ember, hogy egy csomó ideje van, aztán pikk-pakk a repülőn találja magát hazafelé. 😀 Na még ennyire nem vészes a helyzet, van még egy kis időm itt.

PARTI ANDRÁS BLOGJA 3.

2020.12.29.
Sziasztok! Ahogy sejtettem, otthonról már nem sikerült jelentkeznem, összecsaptak a hullámok a fejem felett. De most már a paradicsomból jelentkezem, Teneriféről!

PARTI ANDRÁS BLOGJA 2.

2020.12.09.
Sziasztok!  A múltkor talán az őszi horgásztúrámnál fejeztem be, illetve azóta már eltelt néhány hét a téli felkészülés kezdete óta is. Most ezekről olvashattok, illetve a végére egy exkluzív bejelentésem is lesz.

Parti András blogja a Sport&Move-on

2020.11.20.
Sziasztok! Parti András vagyok, hegyikerékpár versenyző és talán a legfőbb ismérvem a három olimpiai részvételem, de emellett 22-szeres Magyar Bajnok is vagyok és momentán a negyedik olimpiámra készülök. Mostantól az oldalon olvashatjátok rendszeresen a blogomat, ahol az olimpiai felkészülés nehézségei mellet, igyekszem majd egy kis betekintés adni az életembe, „világmeglátásomba”.