Száraz Dénes a Pilisben túrázott az Everest csapattal

Tart a felkészülés a Magyar Everest Expedíció terking csapatának! Száraz Dénes színművész rendszeres terepfutó, be van építve az edzés a mindennapjaiba, így számára egy pilisi túra egy kis levezetés csupán. A túrázós hétvégén volt öröm, volt csúcsfotó, igaz a Magyar Everest Expedíció 2017 trekking csapatának edzésén a magasság meg sem közelítette a Mt. Everest csúcsát.

2017. márciusában indul Klein Dávid és Suhajda Szilárd expedíciós hegymászó, hogy oxigénpalack nélkül másszák meg a világ legmagasabb hegyét, 8848 m magaságban. Az alaptáborig (5344 m) velük tartó treking csapat egyik tagja Száraz Dénes színművész, aki örült a hétvégi túrán a baráti társaságnak, élvezte a friss levegőt, a tél előtti utolsó napsugarakat.Az Expedíció túra részére Dénes keményen készül, nemrégiben a Testnevelési Egyetem teljesítmény felmérőjén is részt vett.

„Ha már csinálunk valamit, akkor csináljuk jól, mivel már jártam 6500 méteres magasságban, így tudom mivel jár egy ilyen túra. Az igaz, hogy most valamivel alacsonyabbra – 5344 méterig –, megyünk a trekking csapattal. És ha már ott leszünk, és lesz arra lehetőség, hogy felmenjünk magasabbra, akár egy másik hegyen, én biztosan nem hagyom ki." - mondta a színész, aki a pilisi túrára kisfiával érkezett, akit a közel 8 kilométer alatt, azért néha a nyakába kellett vennie.