Már napijeggyel is részt lehet venni az októberi MOVE Congress-en!

Change the game – it’s your move! ez a konferecnia szlogenje, a világ vezető sportinnovátorai és motivátorai vesznek részt Budapesten 2019. október 16-18-án megvalósuló MOVE Congress eseményein

Megjelent a részletes program, több kiemelt tematikában lesznek az előadások: egészség, sportdiplomácia, terek a mozgáshoz, gyermekek és fundraising.

A MOVE Congress (www.movecongress.com) a világ egyik olyan konferenciája, amelynek dedikált témája a szabadidősport és a fizikai aktivitás kérdése. Legfőbb célja, hogy új utakat keressen a fizikai aktivitás népszerűsítésében. Az eseménynek a korábbi években Koppenhága, Frankfurt, Párizs, Sao Paulo, Barcelona, Róma és Birmingham adott otthont, idén, kilencedjére pedig Budapesten kerül megrendezésre, minden eddiginél nagyobb résztvevői számmal és még az eddigieknél is interaktívabb formában.  

A konferencia hazai szervezője a Nemzeti Diák-, Hallgatói és Szabadidősport Szövetség (NDHSZ) a napijegy bevezetésével szeretné elérni, hogy több érdeklődő szakember tudjon részt venni konferencián.

 

A kétnapos konferencia programja:

Október 17. csütörtök

•Digitalizáció, technológiai innovációk a szabadidősportban

•Állítsuk meg a ketyegő inaktivitási bombát! – A szabadidősport szerepe a egészségmegőrzésben

•Nemzetközi és hazai kapcsolatépítés a szabadidősporton keresztül – A szabdidősportban rejlő diplomáciai lehetőségek

 

Október 18. péntek

•Hogyan tegyük vonzóvá a testmozgást a gyerekek számára? – A fizikai aktivitás innovatív megközelítése

•Bővítenéd a forrásaidat? – A pénzügyi forrásszerzés nemzetközi titkai a szabadidősportban

•Hazai és nemzetközi szabadidősport innovációk bemutatkozása

 

Az interaktív előadásokon és workshopokon a világ vezető szakértőitől, ötletgazdáitól, projektmenedzsereitől tanulhatnak a résztvevők.

A 25 nemzetközi és hazai előadó igyekszik tudását, tapasztalatait átadni a várhatóan 500 fős hallgatóságnak. A látogatók fele-fele arányban érkeznek külföldről és Magyarországról, a szervezők a hazai résztvevőket a szabadidősport, gyermek- és diáksport, a főiskolai-egyetemi sport, a sportdiplomácia, az önkormányzati szektor, a fitnesz szektor, valamint sportvállalkozások és sportlétesítmény üzemeltetés területéről várják. 

További információ és regisztráció:

https://www.movecongress.com/registration/

facebook.com/movecongress