Bajnokok Viadala

Egyedül álló úszóhétvége lesz május 11-12-én a Duna Arénában. A FINA Champions Swim Series viadal első állomásán Budapesten a világ legjobbjai mérik össze erejüket a különleges lebonyolítású úszóversenyen, ahol négy magyar klasszisnak, Hosszú Katinkának, Késely Ajnának, Cseh Lászlónak és Milák Kristófnak is szurkolhatunk.

Fitbalance étrend

Köményes tojásleves
213 kcal, f: 4,65 g, sz: 12,24 g
Fűszeres-chilis tonhalszeletek párolt, pritaminos ceruzababbal
582 kcal, f: 38,8 g, sz: 21,52 g
Diós fatörzs (gluténmentes)
328 kcal, sz: 25 g
http://www.fitbalance-etrend.hu/etlap

Szabadidősport

Tervezett 2019-es eseményeink időrendben Futanet.hu

EseményeinkTervezett 2019-es eseményeink időrendbenNéhány 2019-es eseményünk tervezett időpontja még hiányzik, a lista folyamatosan bővül. 2019. májusmájus 4. - 7. kerületi Futó- és Gyaloglónap május 11. - 12. Intersport Tour de Tisza-tó május 19. - 24. ALDI Női Futógála május 25. - 8. K&H...

Szintet lépett a Szlovén Körverseny, idén már kiemelt kategóriás viadalként rendezik meg www.velo.hu

Öt WorldTour csapat jelezte indulási szándékát a június 19-én rajtoló huszonhatodik Szlovén Körversenyre, amely idén szintet lépve, már kiemelt kategóriás többnaposként kerül megrendezésre.

1. Hasprés 2Sorozat: 5 x 20 db

Feküdj hanyatt, és tedd fel a lábad egy padra, vagy székre. A vádlid legyen párhuzamos, a combod pedig merőleges a talajjal. A kezed tedd a fejed mögé, de ne segíts vele a felülésben. Egyszerre hajtsd végre a következő négy dolgot: - emeld el a csípőd a talajról a hasizmok segítségével, - emeld el a vállad a talajról a hasizmok segítségével, - erőteljesen közelítsd a vállaid a csípődhöz, - gyorsan fújd ki a levegőt.

Versenysport

NBA: folytatódik az ámokfutás a Sunsnál – újabb edző repült Nemzeti Sport Online hírek

Az NBA-ben szereplő Phoenix Suns menesztette vezetőedzőjét, Igor Kokoskovot.

A Chelsea két perc alatt két gólt lőtt, de csak ikszelni tudott Index - Sport cikkek

Hazard-ék eseménydús negyedórát hoztak le a Burnley-vel az első félidőben. 2-2 a vége.

Amerikai narancsforradalom - Megvan a bölcsek köve?

Belefér egy zsúfolt napirendbe, az egész testet átmozgatja, energikus, fitt és szép leszel tőle – mi az? Úgy tűnik, az Egyesült Államokban megtalálták az amatőr sportolók és jobb alakra vágyó nők/férfiak álmát: ez az Orangetheory Fitness.