GIRO ROADSHOW NAGYKANIZSA > ÁPRILIS 24.

2022.04.21.
Nagykanizsa

A Giro d’Italia 2022-ben Magyaroroszágról indul és a mezőny érinti Nagykanizsát is, csatlakozz te is a felvezető Giro bringásokhoz, vegyél részt a Giro Roadshow eseményein!

A Magyar Kerékpáros Turisztikai Szövetség és a Jankó Kerékpáros Csapata Bt. az Aktív Magyarország támogatásával Giro d’Italia felvezető kerékpártúrát szervez április 24-án Nagykanizsán.

Helyszín: Nagykanizsa, Erzsébet tér

Időpont: április 24.

A Giro d’Italia felvezető kerékpártúra nemcsak egy sportesemény, hanem egy mulatság, összejövetel és kikapcsolódási lehetőség a családok, barátok és egyedül érkezők számára is! Április 24-án bújjunk bele kicsit a versenyzők bőrébe – bár a mi túráinkon nem a sebességen lesz a hangsúly, hanem a látnivalókon! Minden rajthoz álló „versenyző” megkapja az ikonikus szerencséthozó rózsaszín pólót és egy hozzá illő kulacsot, így együtt festhetjük rózsaszínre a versenyútvonal táját!

A helyszínen minden résztvevő számára biztosítunk hagyományos és különleges kerékpárkölcsönzési lehetőséget: tekerjetek együtt a tandem biciklin vagy hozd a gyereket utánfutón! A kölcsönzési szándékot kérjük jelezzétek előre a regisztrációban!

Továbbá biztosítunk frissítőpontokat, csomagmegőrző szolgálatot és egyéb meglepetésekkel várunk, Nektek csak a jó hangulatot kell hoznotok!

További infokért KATT ide

TÚRÁK:

Csónakázó-tó túra
Táv: 12 km
Idő: kb. 1 óra
Látnivalók: Nagykanizsa belváros, Csónakázó-tó, Zalaerdő Kilátó, Madárerdő tanösvény, XCO pálya
Indulási időpontok: 10:00, 11:30, 14:00, 16:00

Nagykanizsa – Zalakaros – Balatonmagyaród kör
Táv: 70 km
Idő: kb. 3 óra
Látnivalók: Kis-Balaton töltés, Kányavári-sziget, Madárvárta, Zalakarosi Fürdő, Termáló, Zalakarosi Parkerdő, Zalakarosi Kilátó
Indulási időpont: 13:00

Ha családdal, barátokkal érkeztek, kérjük mindenki számára töltsétek ki a regisztrációs lapot!

Ezt is olvasd el!
GIRO ROADSHOW KESZTHELY > ÁPRILIS 23. 2022.04.20
A Giro d’Italia 2022-ben Magyaroroszágról indul és a mezőny érinti Keszthelyt is, csatlakozz te is a felvezető Giro bringásokhoz, vegyél részt a Giro Roadshow eseményein!

További cikkek

Leszoknál a dohányzásról? Sportolj! 2022.05.22
A dohányzásról való leszokás a leggyakoribb, egyúttal leghamarabb kudarcba fulladó fogadalmak egyike. A cigi végleges letételéhez ugyanis rendkívül erős motivációra, kitartásra és vasakaratra van szükség. Ezek hiányában bármilyen módszer mellett döntünk is, az hosszú távon nem lesz működőképes. Sportolj!
HEGYI TEREPEN - EMELKEDŐN FUTÁS 2022.05.18
Emelkedőn futni nem csak azért érdemes, mert legközelebb jobban meg majd az emelkedőn futás: megfelelő felkészülés és technika mellett gyorsabb és erősebb leszel. Az is belefér, ha az elején inkább sétálsz felfelé, mint futsz.
Megy már a fecske? 2022.05.17
A fecske alapvetően egy szertornában előforduló elem, méghozzá az egyik legmagasabb szintű, legnehezebben kivitelezhető erőgyakorlat. Azon belül is a gyűrűn hajtják végre leggyakrabban, de talajon is szerepel néhány tornász gyakorlatsorában, például Brandon Wynn-éban.

Ajánló

Leszoknál a dohányzásról? Sportolj! 2022.05.22
A dohányzásról való leszokás a leggyakoribb, egyúttal leghamarabb kudarcba fulladó fogadalmak egyike. A cigi végleges letételéhez ugyanis rendkívül erős ...
HEGYI TEREPEN - EMELKEDŐN FUTÁS 2022.05.18
Emelkedőn futni nem csak azért érdemes, mert legközelebb jobban meg majd az emelkedőn futás: megfelelő felkészülés és technika mellett gyorsabb és erősebb leszel. Az ...
Megy már a fecske? 2022.05.17
A fecske alapvetően egy szertornában előforduló elem, méghozzá az egyik legmagasabb szintű, legnehezebben kivitelezhető erőgyakorlat. Azon belül is a gyűrűn hajtják ...
Suhajda Szilárd a 8516 méteres Lhoce csúcsán! 2022.05.16
2022. május 14-én, Suhajda Szilárd sikeres csúcstámadása során elérte a Föld negyedik legmagasabb pontját, a Lhoce 8516 méteres csúcsát!
Klasszikus erőelem: mellső függőmérleg 2022.05.15
A mellső függőmérleg komoly erőnlétet igénylő, haladó szintű gyakorlat. Hétköznapi megfogalmazásban, az erőelem során a testünket vízszintesen tartjuk, felfelé ...

Blog

PARTI ANDRÁS BLOGJA 6.
PARTI ANDRÁS BLOGJA 5.
Villám Lilla strandröplabda játékos blogja 2
Szombathelyi Szandra strandröplabda játékos blogja 2.

Valter Attila a Giro d'Italia 2022 Nagy Rajt szakaszokról

2022.05.06
#girohungary2022
Valter Attila nyilatkozik a Sport&Move-nak az idei Giro d’Italia 2022 Nagy Rajt magyarországi szakaszairól.