V. Ballószögi Nyakvágó félmaraton és családi sportnap

Szeptember 3-án, vasárnap hét órától kerül megrendezésre a ballószögi Nyakvágó-félmaraton és családi sportnap. A rendezvényt a Futaszög SC szervezi.

"Ha nagyon fontos a számodra, akkor találsz rá módot, ha nem, találsz rá kifogást!"

Hosszú Katinka

Fitbalance étrend

Zöldbableves
175 kcal, f: 5 g, sz: 18 g
Temesvári csirkemell bulgurral
1018 kcal, f: 52,6 g, sz: 119,5 g, zs: 39,3 g, k: 13,3 g
Kókusz rolád
397 kcal, sz: 15 g
http://www.fitbalance-etrend.hu/

Versenysport

Aranyéremért utaznak az Universiadéra a női és a férfi pólósok is TotalSport

Az egyetemisták olimpiáját idén Tajvanon rendezik meg augusztus 19. és 30. között, ahol a magyarok 14 sportágban indulnak.

Női kézi: Zácsik és Pálos-Bognár is hosszabbított a Budaörssel Nemzeti Sport Online hírek

Az M4 Sport kedd reggeli műsorában Pálos-Bognár Barbara és Zácsik Szandra hivatalosan bejelentette, hogy a 2018–2019-es bajnoki szezonban is a Budaörs Handball játékosai lesznek.

A másodosztályba is követi csapatát a német válogatott alapembere Index - Sport cikkek

A Köln gyakorlatilag már kiesett, de Jonas Hector mégsem a sztárcsapatokat választotta.

1. Egy lábas guggolás Sorozat:

Otthon is végezheted ezt a szuper popsi és combformáló gyakorlatot, nekem az egyik kedvencem. Csupán egy masszív fogódzkodóra van szükséged, na és persze a lábaidra. Alapos térdbemelegítés szükséges előtte, mert erősen igénybe veszi a térd izületét!

Szabadidősport

Még 100 nap! eXtremeMan - ironman - triatlon - duatlon

Már csak 100 nap !Tehát alig csak néhány makrociklusnyi távolság.És eldördül a rajtjel, az ágyú a gyékényesi tóparton.Vajon hányan leszünk?Az biztos, hogy nagyon sokan, hiszen már most több, mint 500 egyéni versenyzőnk van a nevezési listán.A létszámrekord ? - hát majd meglátjuk ... Rajtatok (is)...

Munkatársat keresünk Futanet.hu

Információ állásajánlatrólMunkatársat keresünk

AZ IRONMAN SZERVEZŐI TÖRLIK A 2017-ES IRONMAN 70.3 BUDAPEST VERSENYT IRONMAN 70.3 Budapest

2017. MÁRCIUS 22. – Az IRONMAN és a Wanda Sports Holding ma bejelentette, hogy 2017-ben nem lesz IRONMAN 70.3 Budapest verseny, melyet korábban a budapesti székhelyű Kropkó Promotion rendezett meg. „Az elmúlt három évben igazán megkedveltük a várost, a világ számos pontjáról érkeztek versenyzők a...

A 2018-as országúti kerékpáros bajnokságok időpontja, helyszínei www.velo.hu

Országúti OB pályázat eredmények Az MKSZ az országúti szakágban pályázatokat írt ki az Országos Bajnokságok megrendezésére. A tanács az alábbi helyszínekről és időpontokról döntött: június 28. – Időfutam OB – Debrecen-Bocskaikert július 1. – Országúti OB – Pécs szeptember 1. – Kritérium ...

Plank: hasra gyúrunk?

A felülések helyett az elmúlt években a hídtartás, azaz a plank (jelentése: palló) vált a has- és törzsizmok edzésének talán legmenőbb gyakorlatává.

A ráfutás jelentősége